divendres, 20 de novembre del 2009

XXXVII Pujada a La Tossa de Montbui






Els atletes del C.A. Igualada José Manuel Granadero i Noemí Moreno, es van proclamar diumenge passat al matí guanyadors de la 37.ª edició de la clàssica Pujada Igualada-La Tossa de Montbui, que sobre el recorregut habitual de 6.200 m. amb sortida al Qm. 0 de la Ctra. d’Igualada a Sta. María de Miralles, i l’arribada situada al lloc habitual de la muntanya de La Tossa de Montbui va comptar amb un total de 62 atletes classificats, dels 64 que prengueren la sortida. La cursa comptava amb l’organització del Club Atlètic Igualada en col.laboració amb el Patronat Municipal d’Esports d’Igualada.

L’atleta del Bruc José Manuel Granadero –C.A. Igualada - es va impossar novament amb un gran registre de 23’56”7, guanyant la cursa per 2.n. any consecutiu, en una excel.lent actuació. Entrava 2.n. l’atleta de Sta. Coloma de Queralt Joan Rosich, amb 25’57”5, i era 3.er. José Antonio Fernández –C.A.Igualada - amb 27’04”8, també en una bona actuació d’ambdós atletes. Entrava quart David García – Cubelles - amb 27’20”6, i 5.é. Joaquín Grados – C.A. Igualada - amb 27’50”2, per davant de Guillermo Vallejo - Piatletic– 6.é. amb 28’24”2.

En femenines es va impossar àmpliament l’atleta del C.A.Igualada Noemí Moreno, en una magnífica 9.ª posició general, amb un gran registre de 29’01”7. Era segona i 31.ª general Cristina Burón – Independent - amb 33’56”7, i era 3.ª i 35.ª general Gemma Jorba – C.A. Igualada - amb
amb 34’31”6. Entrava 4.ª i 45.ª gral. Estrella Ollé – Cubelles – amb 35’12”5, 5.ª i 45.ª general Marisol Oliva – C.A. Igualada – amb 35’23”5, i 6.ª i 53.ª gral. Sheila Avilés – C.A. Igualada – amb 37’37”4. El premi a l’atleta més Veterà participant, va ser per a Ernest Compte –Independent – del 1935.

mi cronica

la pujada a la Tossa es una carrera dura,desde que empiezas hasta el final es todo subida,y los dos últimos kms son muy duros,mi estrategia fue no quemarme los primeros kms para llegar con fuerzas para esos dos últimos kms,en los que adelanté a mucha gente.
es una carrera bonita,sencilla,gratis,y las vistas al acabar son preciosas,yo tenía un entreno de hacer kms ese dia,unos 12...y con la subida..y la bajada..ya los hice!(y me gané una camiseta)
mi resultado(de la súbida) fue
11ºgeneral(de 62),7º categoría,29´36´´
el año pasado que fue la primera vez hice 30 minutos redondos.

2 comentaris:

Miguel Angel ha dit...

Rob, muy buen resultado! Ha de ser realmente agobiante estar durante toda la carrera subiendo, sin poder rodar a la velocidad a la que estás acostumbrado en llano, no?
Supongo que lo mejor vino después con la bajada, no?Jeje
Enhorabuena y saludos!

rob ha dit...

hola Miguel Angel
muchas gracias,pero no es para tanto ,D
sí que es duro,toda la carrera es puro ascender,primero suave,y los últimos 2 kms a tope,la subida es por carretera de montaña,o sea curvas,y curvas,en esos 2 kms se sube 200 metros,con una inclinación de entre el 10 y el 11%.es pura fuerza,no hay sensación de velocidad,parece que caminases.

la bajada la hice por caminos,que es divertido,pero peligroso,porque un resbalón y te vas a tomar por culo jejeje,ne uní a un grupo y fue una bajada charlando..en los tramos finales,fue un bonito domingo.